آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه یک نان خوشمزه با کدو

این نان کدویی معطر به انواع ادویه و تزئین شده با آجیل و مغز تخمه کدو یک نان کلاسیک بسیار خوشمزه و دلچسب است. این نان سریع را می توان خیلی راحت با پوره کدو درست کرد. طعم و بوی بسیار دلنشینی دارد و برای فصل های پاییز و زمستان بسیار مناسب است.

مواد مورد نیاز

۲۲۰ گرم کره

۲۱۵ گرم آرد

۱ و ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر

½ قاشق چای خوری جوش شیرین

۱ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده

½ قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده

¼ قاشق چای خوری هل آسیاب شده

¼  قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده

½ قاشق چای خوری نمک

۳۰۰ گرم شکر قهوه ای

۲۵۰ گرم پوره کدو

۳ عدد تخم مرغ بزرگ

۱ فنجان آجیل از نوع دلخواهتان

۲ قاشق غذاخوری مغز تخمه کدو

۱ قاشق غذاخوری پودر شکر (به دلخواه)

نان کدویی

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. داخل قالب را چرب کنید و یک کاغذ روغنی قرار دهید.

نان کدویی

کره را داخل تاوه کوچکی روی شعله کم گاز ذوب کنید. مدام هم بزنید و منتظر بمانید تا کره به رنگ طلایی درآید. در ابتدا کره بیرون می پاشد اما کمی بعد فروکش می کند. تفاله های ته نشین شده کره را جدا کنید. اکنون کره را کنار بگذارید.

نان کدویی

داخل ظرف بزرگی آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی، هل، زنجبیل و نمک را مخلوط کنید.

نان کدویی

شکر قهوه ای و پوره کدو را داخل مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنید. سپس خمیر را به کره اضافه کنید.

نان کدویی

تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

نان کدویی

سرعت مخلوط کن را کم کنید و هم بزنید. سپس آرد را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا خمیر کاملا یکدست شود.

نان کدویی

سپس آجیل ها را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

نان کدویی

خمیر را داخل قالب بریزید و هسته و پودر شکر را روی آن بریزید.

نان کدویی

به مدت ۵۵ الی ۶۵ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از پخته شدن از فر بیرون بیاورید و بگذارید ۱۵ دقیقه سرد شود.

کیک را برش دهید و میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *