داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

خواص دارویی و ویژگی های گیاه کلپ

خصوصیات گیاه شناسی:

گیاه “کَلپ” یکی از گیاهان دریایی است. برگ های این گیاه تا حدود 90 سانتیمتر طول و حدود 2.5 سانتیمتر نیز عرض داشته و دارای رگبرگ میانی برجسته ای می باشند. برگ ها به پایه گیاه به وسیله اندامی دیسکی شکل و قلاب مانند متصل می شوند. کلپ ها گیاهانی دوپایه هستند.

خواص درمانی و کاربردهای صنعتی گیاه کلپ

کلپ یک گیاه دریایی و سرشار از مواد معدنی و بویژه عنصر ید است، این گیاه بصورت مکمل غذایی نیز توسط لابراتوارها و شرکت های مختلف تولید و عرضه می شود.
از آنجا که کلپ یک محصول گیاهی و طبیعی است مواد معدنی موجود در آن برای بدن قابل جذب و ظاهرا بدن به آن واکنش بهتری نسبت به سایر مکمل های غذایی نشان می دهد.
بسیاری از مکمل های غذایی در لابراتوارها بصورت مصنوعی و صرفا با ترکیب مواد معدنی و ویتامین ها تولید می شوند و نه از منابع غذایی طبیعی به همین دلیل ممکن است برای بدن به درستی قابل جذب و استفاده نباشند.
تعداد کمی از مکمل های غذایی منشا تولید آن ها مواد غذایی طبیعی است که در اصطلاح به آنها Food Based Supplements گویند که یکی از آنها کلپ می باشد.
کلپ حاوی ید طبیعی، مقداری منیزیم، کلسیم، پتاسیم، منگنز، کروم، روی، ویتامین های گروه ب، مواد آنتی اکسیدان، آلژینات سدیم و سایر مواد مفید برای بدن است.
آلژینات سدیم ماده ای معدنی است که کمک به دفع مواد مازاد از قبیل سموم و فلزات سنگین و سمی از بدن می کند.
همان طور که اشاره شد کلپ حاوی بسیاری از مواد معدنی و ویتامین ها به شکل طبیعی است. امروزه با توجه به فرسایش خاک و کاهش کیفیت مواد غذایی بسیاری از مردم دچار کمبود ویتامین ها و مواد معدنی می باشند و کلپ یک مکمل غذایی مناسب برای جبران این کسری است.
تحقیقات و شواهد علمی بسیاری وجود داشته که نشان می دهند مصرف مکمل های کلپ باعث افزایش رشد موها می گردد، این مکمل به ویژه برای خانم ها و آقایانی که دچار ریزش مو می باشند بسیار مفید است.
عنصر ید برای فعالیت غده تیروئید ضروری است و کلپ حاوی فرم طبیعی از عنصر ید می باشد و برای اشخاصی که دچار کم کاری تیروئید بوده می تواند بسیار مفید واقع شود.
کلپ کمک به تنظیم متابولیسم بدن و افزایش انرژی می کند و برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند در کنار رژیم غذایی یک مکمل مناسبی است، البته این بدان معنی نیست که مصرف کلپ به تنهایی باعث کاهش وزن می شود و یا افراد لاغر نباید از آن استفاده کنند.
تحقیقات زیادی نشان می دهند آمار ابتلا به سرطان سینه در زنان کشورهای شرق آسیا مانند کره جنوبی، ژاپن، سنگاپور نسبت به آمار جهانی بسیار کمتر است و یکی از دلایل آن نوع تغذیه آن هاست. غذاهای دریایی که منبع مناسبی از ید بوده بخشی قابل توجهی از برنامه غذایی ساکنان شرق آسیا می باشد.

تکثیر:

تکثیر این گیاهان از طریق رها شدن بذرهای آنها در آب صورت می گیرد.

منبع: نارگیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *