طرز تهیه خورش کوفته بادمجان
کوفته بادمجان غذای اصیل ایرانی است که طعم خوبی دارد و طرفداران بسیاری هم در ایران به این غذا علاقه دارند.
طرز تهیه کوفته بادمجان
برای این خورش خوشمزه بادمجان را حلقه ای ریز کرده و سرخ کنید و کنار بگذارید گوشت چرخی را با پیاز رنده شده نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن و گرد لیمو عمانی مخلوط و بصورت گرد یا بیضی در بیاورید و سرخ کنید.
در ظرفی یک پیاز را در روغن تفت دهید زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط بزنید و رب را اضافه کنید و تفت دهید
حدود دو لیوان آب بریزید وقتی جوش آمد بادمجان و کوفته را داخل سس بگذارید و گوجه خام را نصف کنید و حرارت را کم کنید تا بپزد و جا بیفتد.
می توانید از فلفل سبز نیز در این غذا استفاده کنید.
نکته
مقدار مواد لازم برای کوفته بادمجان بستگی به خودتان و میزان مصرفتان دارد که با توجه به ذائقه تان آن را می توانید تغییر بدهید.
منبع: پارس ناز