آشپزیخوراک و خورش

طرز تهیه خورش کوفته بادمجان

کوفته بادمجان غذای اصیل ایرانی است که طعم خوبی دارد و طرفداران بسیاری هم در ایران به این غذا علاقه دارند.

طرز تهیه کوفته بادمجان

برای این خورش خوشمزه بادمجان را حلقه ای ریز کرده و سرخ کنید و کنار بگذارید گوشت چرخی را با پیاز رنده شده نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن و گرد لیمو عمانی مخلوط و بصورت گرد یا بیضی در بیاورید و سرخ کنید.

در ظرفی یک پیاز را در روغن تفت دهید زردچوبه و فلفل و ادویه مخلوط بزنید و رب را اضافه کنید و تفت دهید

حدود دو لیوان آب بریزید وقتی جوش آمد بادمجان و کوفته را داخل سس بگذارید و گوجه خام را نصف کنید و حرارت را کم کنید تا بپزد و جا بیفتد.

می توانید از فلفل سبز نیز در این غذا استفاده کنید.

نکته 

مقدار مواد لازم برای کوفته بادمجان بستگی به خودتان و میزان مصرفتان دارد که با توجه به ذائقه تان آن را می توانید تغییر بدهید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *