آشپزیپیش غذا و دسرسالاد و سسغذای رژیمی

طرز تهیه سالاد کدو و زیتون خوشمزه

برای تهیه بهترین سالاد از کدو و زیتون می توانید از آموزش زیر استفاده کنید تا سالاد سالم و مقوی را دست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز سالاد کدو و زیتون

کدو: 700 گرم
ساقه کرفس (درشت خردشده): 2 عدد
زیتون سیاه (بدون هسته و حلقه ای شده): 100 گرم
کاپاریس: 2 ق س
مغز آفتابگردان: 100 گرم
پاپریکا شیرین (پرک شده): 2 ق س
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 4 ق س
روغن مایع: 3 ق س

روش تهیه سالاد کدو و زیتون

1- کدو را از طول به صورت مساوی برش زده، سپس آن را داخل تابه ای به همراه روغن مایع سرخ کنید و داخل توری سیمی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

2- داخل کاسه ای کدو، کرفس، زیتون سیاه، کاپاریس، پاپریکا، نمک، فلفل و روغن زیتون را ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد آن را درون ظرف درداری ریخته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

3- مواد را داخل ظرفی ریخته و روی آن مغز آفتابگردان بپاشید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *