آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللی

طرز تهیه دسر پاناکوتا خوشمزه

آموزش تهیه دسر پاناکوتا خوشمزه

دسر پاناکوتا بسیار خوشمزه است و ظاهر شیکی هم دارد شما می توانید با یک دستور ساده آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید. پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود.

مواد لازم دسر پاناکوتا

شیر:  3 پیمانه
شکر:  ۱ پیمانه
خامه:   یک بسته
پودر ژلاتین:   ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل:  ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب:   ۲ قاشق غذاخوری
زعفران:   به مقدار لازم

طرز تهیه دسر پاناکوتا

۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.

۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال مى گذاریم.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *