آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللیغذای رژیمی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده فرانسوی رژیمی

این نوع سیب زمینی سرخ کرده بسیار کم کالری و رژیمی است می تواند برای افرادی که نگران اضافه وزنشان هستند گزینه مناسبی باشد می خواهیم روش تهیه این فست فود لذیذ و سالم را به شما آموزش دهیم

سیب زمینی سرخ کرده یکی از غذاهایی است که معمولا مشتری زیادی دارد. اما متاسفانه روش پخت نادرست فست فود ها آن را به یکی از غذاهای نا سالم کرده. به شما می آموزیم چگونه با کره وسیر سیب زمینی فرانسوی کم چرب تر از فست فودها برای خود درست کنید.

مواد لازم سیب زمینی سرخ کرده فرانسوی

یک کیلو و سیصد گرم سیب زمینی خلال شده

۴ قاشق چای خوری روغن گیاهی

سه چهارم قاشق چای خوری نمک

اسپری پخت یا مقدار روغن

۲ قاشق غذا خوری کره

۸ حبه سیر خرد شده

۲ قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده

۲ قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده فرانسوی

۱.فر را تا دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید.

۲. ۳مورد اول لیست مواد لازم را در یک پلاستیک زیپ شو بزرگ ترکیب کنید، طوری که همه مواد آغشته شوند. سیب زمینی ها را در سینی پخت که از قبل با اسپری یا مقداری روغن چربش کردید بچینید. سیب زمینی ها را به مدت ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی در بیایند در دمای ۴۰۰ درجه فر بپزید، بعد از ۲۰ دقیقه برشان گردانید.

۳.کره و سیر را در یک ماهی تابه نچسب بزرگ قرار دهید، دو دقیقه در دمای پایین بپزیدشان،  در طول پخت مرتب بهم بزنیدشان. سیب زمینی ها، جعفری و پنیر را به ماهی تابه اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا همه مواد بهم آغشته شوند. بلافاصله سرو کنید.

منبع: وب سایت دکتر کرمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *