آشپزیپیش غذا و دسرسالاد و سسغذای رژیمی

طرز تهیه سالاد میگو و سبزیجات

مواد لازم جهت تهیه سالاد میگو و سبزیجات

500 گرم میگوی پاک شده
200 گرم برگ کاهو
4 /1 پیمانه برگ نعنا
4 /1 پیمانه ریحان
2 عدد خیار
200 گرم گوجه فرنگی گیلاسی کوچک
2 ق س گشنیز خرد شده
3 عدد پیازچه خرد شده
4 ق س بادام زمینی خرد شده
1 عدد پیاز خرد شده
به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
مواد لازم برای سس
2 ق س سس خردل
2 /1 و 1 ق س شکر
1 ق س سرکه سیب
1 حبه سیر له شده
3 ق س آبلیمو
به میزان لازم نمک و فلفل

روش تهیه سالاد میگو و سبزیجات:

1. ابتدا میگوها را آماده کنید. به این‌صورت که در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید.

2. میگو ها را آغشته به نمک و فلفل کنید. بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد، میگوها را داخل تابه بریزید و همراه با پیاز آنها را تفت دهید.  بعد از اینکه میگوها کاملا سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا میگوها خنک شوند.

3. گوجه گیلاسی‌ها را از وسط نصف کنید و داخل یک ظرف بریزید. برگ‌های کاهو و خیارها را حلقه‌ای خرد کرده و داخل کاسه بریزید. نعنا، ریحان، گشنیز، پیازچه و بادام زمینی ودر انتها میگو را اضافه کنید.

4. در یک کاسه مواد لازم برای تهیه سس را بریزید و با هم مخلوط کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید و خوب هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود. سس را تا موقع سرو، داخل یخچال بگذارید.

5. سس را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود، سپس سرو کنید.

منبع: گنجیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *