طرز تهیه خوراک میگو با گوجه فرنگی
میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است. میگو منبع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین است.
مواد لازم خوراک میگو با گوجه فرنگی
پياز متوسط: 3 عدد
فلفل دلمه اي سبز: 1 عدد
زنجبيل نرم شده: 1 قاشق چايخوري
سير تازه له شده: 1 قاشق چايخوري
نمک: 1 قاشق چايخوري
پود فلفل قرمز: 1 قاشق چايخوري
آبليمو: 2 قاشق غذاخوري
ميگوي يخ زده: 350 گرم
روغن: 3 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: 400 گرم
گشنيز تازه براي تزئين
طرز تهيه خوراک میگو با گوجه فرنگی
1. با استفاده از يک چاقوي تيز پياز و فلفل سبز را خرد کنيد.
2. زنجبيل،سير،نمک و فلفل را در کاسه کوچکي با هم مخلوط کنيد. آبليمو را به آن افزوده و مخلوط کنيد تا به شکل خميري در آيد.
3. ميگوها را در ظرف آب سردي قرار داده و کنار بگذاريد تا يخش باز شود. آن را کاملا خشک کنيد.
4. روغن را در ماهيتابه اي گرم کرده پياز را به آن افزوده و سرخ کنيد تا طلايي شود.
5. مخلوط ادويه را به پياز افزوده حرارت را کم کنيد و بپزيد و به مدت سه دقيقه به هم بزنيد و خوب مخلوط کنيد.
6. گوجه فرنگي را خرد کرده و به آن افزوده و سپس رب گوجه فرنگي و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت 7-5 دقيقه بپزيد و گاهگاهي بهم بزنيد.
7. ميگوها را به ماهيتابه اضافه کرده و ده دقيقه بپزيد،گاهگاهي بهم بزنيد. آنرا با گشنيز تزئين کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه صرف کنيد.
منبع : آشپزی حرفه ای