سالاد عدس

طرز تهیه سالاد عدس و تخم مرغ آب پز

این سالاد ترکیبی فوق العاده از پروتئین، فیبر و مواد مغذی سبزیجات است. این ترکیب باعث می شود از میل کردن این غذا کاملا احساس رضایت داشته باشید و تا مدت طولانی بعد از آن احساس گرسنگی نکنید.
تاثیر سالاد عدس به همینجا ختم نمی شود فیبر موجود در آن برای کسانی که مشکل یبوست دارند بسیار مفید است. این سالاد را از دست ندهید.

مواد لازم سالاد عدس

یک و یک چهارم فنجان عدس خشک
6 تخم مرغ بزرگ

3 عدد هویج
3 قاشق غذا خوری روغن زیتون کاملا خالص
3 قاشق غذا خوری سرکه انگور قرمز
یک قاشق غذا خوری سس خردل
2قاشق چای خوری سیر خرد شده
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
سه هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک و یک چهارم فنجان فلفل دلمه ای قرمز، مکعبی شده
یک دوم فنجان پیازچه خرد شده
یک دوم فنجان قطعات کرفس
8فنجان شاهی

طرز تهیه سالاد عدس

عدس ها را در یک ماهی تابه متوسط قرار دهید. درون ماهی تابه آب بریزید، طوری که تا 7 سانت بالای عدس ها بیاید. آب درون ماهی تابه را به جوش بیاورید، شعله را پایین بکشید و اجازه دهید عدس ها 20 دقیقه بجوشند. عدس ها را از ماهی تابه خارج کنید و گرم نگهشان دارید. به یک ماهی تابه بزرگ با عمق 8 سانت آب اضافه کنید.
آب درون ماهی تابه را به جوش بیاورید، سپس هویج ها را درون آب جوش بگذارید تا 5 دقیقه بجوشد و آن ها را خارج کرده و نگینی خورد کنید. سپس تخم مرغ ها را به آب در حال جوش اضافه کنید، و اجازه دهید 5 دقیقه و 30 ثانیه بجوشند. تخم مرغ ها را از ماهی تابه بیرون بیاورید و درون آب یخ قرار دهید، اجازه دهید 5 دقیقه درون آب یخ بمانند، سپس بیرون بیاوریدشان و پوست بکنید.
روغن زیتون، سرکه، خردل، سیر، نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه را در یک کاسه متوسط با هم ترکیب کنید، با یک هم زن خوب بهم بزنیدشان. 2 قاشق غذا خوری از این ترکیب را کنار بگذارید.
عدس، فلفل دلمه ای، پیاز، هویج و کرفس را به باقی مانده ی ترکیبی که درست کردید اضافه کنید، به آرامی بهم بزنید. دو قاشقی که از ترکیب کنار گذاشتید و شاهی ها را در یک کاسه بزرگ بریزید، خوب بهم بزنید تا شاهی ها آغشته شوند. شش بشقاب آماده کنید.
در هر شش بشقاب سه چهار فنجان از ترکیب عدس و حدود یک فنجان ترکیب شاهی قرار دهید. تخم مرغ ها را از طول به دو قسمت تقسیم کنید، و در هر بشقاب قرار دهید.
باقی فلفل سیاهی که مانده را روی همه بشقاب ها بپاشید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور غذایی برای 6 وعده در نظر گرفته شده است، هر وعده شامل یک بشقاب که شامل سه چهارم فنجان ترکیب عدس، یک فنجان شاهی و یک عدد تخم مرغ است می باشد. اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: 282
چربی در یک وعده: 15.9 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 2.5 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 6.8 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.8 گرم
پروتئین در یک وعده: 15.9 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 27.5 گرم
فیبر در یک وعده: 7.3 گرم
کلسترول در یک وعده: 186 میلی گرم
آهن در یک وعده: 3.9 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 393 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 102 میلی گرم

منبع: دکتر کرمانی


نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.