املت قارچ و اسفناج با پنیر سوئیسی
مواد لازم املت قارچ و اسفناج با پنیر سوئیسی
روغن زیتون: ۱ قاشق سوپخوری
پیاز سفید،نگینی شده: ۱ عدد
قارچ دکمه ای،ورقه شده: ۲۵۰ گرم
برگ اسفناج تازه خرد شده: ۲ پیمانه
پنیر سوئیسی،به قطعات کوچک خرد شده: ½ پیمانه
تخم مرغ: ۸ عدد
شیر: ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل تازه: به میزان لازم
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج با پنیر سوئیسی
مرحله ۱
ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.تابه مخصوص تارت را با اسپری روغن کمی چرب کنید سطح ماهیتابه کاملا با روغن چرب شود
مرحله ۲
در یک قابلمه کوچک روغن زیتون را به ارامی گرم کنید.پیاز و قارچ را اضافه کرده و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آنقدر به هم بزنید تا حالت کاراملی پیدا کند.در این مرحله اسفناج را اضافه کرده و کمی هم بزنید سپس نمک و فلفل را بابت مزه دارکردن اضافه کنید.بهم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند
مرحله ۳
در لایه اول نصف مواد آماده شده را کف تابه مخصوص تارت ریخته و صاف کنید و روی آن پنیر سوییسی اضافه کنید
مرحله ۴
تخم مرغ ها را به همراه شیر در ظرفی به خوبی مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بیفزایید
مرحله ۵
تخم مرغ ها را بر روی مواد ریخته و در لایه دوم نصف دیگر مواد را ریخته و نهایتاً سطح غذا را با پنیر سوئیسی باقیمانده بپوشانید
مرحله ۶
تابه را برای ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرارداده و برای مطمئن شدن از پخت چنگالی را در مرکز ماهیتابه فرو کنید.اگر چنگال بعد از بیرون آمدن تمیز بوده و چیزی به ان نچسبیده بود غذا آماده است.۵ دقیقه اجازه بدهید تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببرید.
منبع: 7گنج