آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

املت قارچ و اسفناج با پنیر سوئیسی

مواد لازم املت قارچ و اسفناج با پنیر سوئیسی

روغن زیتون:   ۱ قاشق سوپخوری

پیاز سفید،نگینی شده:   ۱ عدد

قارچ دکمه ای،ورقه شده:   ۲۵۰ گرم

برگ اسفناج تازه خرد شده:   ۲ پیمانه

پنیر سوئیسی،به قطعات کوچک خرد شده:   ½ پیمانه

تخم مرغ:    ۸ عدد

شیر:   ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل تازه:   به میزان لازم

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج با پنیر سوئیسی

مرحله ۱

ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید.تابه مخصوص تارت را با اسپری روغن کمی چرب کنید سطح ماهیتابه کاملا با روغن چرب شود

مرحله ۲

در یک قابلمه کوچک روغن زیتون را به ارامی گرم کنید.پیاز و قارچ را اضافه کرده و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آنقدر به هم بزنید تا حالت کاراملی پیدا کند.در این مرحله اسفناج را اضافه کرده و کمی هم بزنید سپس نمک و فلفل را بابت مزه دارکردن اضافه کنید.بهم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند

مرحله ۳

در لایه اول نصف مواد آماده شده را کف تابه مخصوص تارت ریخته و صاف کنید و روی آن پنیر سوییسی اضافه کنید

مرحله ۴

تخم مرغ ها را به همراه شیر در ظرفی به خوبی مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بیفزایید

مرحله ۵

تخم مرغ ها را بر روی مواد ریخته و در لایه دوم نصف دیگر مواد را ریخته و نهایتاً سطح غذا را با پنیر سوئیسی باقیمانده بپوشانید

مرحله ۶

تابه را برای ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرارداده و برای مطمئن شدن از پخت چنگالی را در مرکز ماهیتابه فرو کنید.اگر چنگال بعد از بیرون آمدن تمیز بوده و چیزی به ان نچسبیده بود غذا آماده است.۵ دقیقه اجازه بدهید تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببرید.

منبع: 7گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *