آشپزیخوراک و خورشغذای رژیمی

طرز تهیه خوراک كنگر رژيمی

ماده غالب اين خوراك خوشمزه كنگر است. کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت خوب است اين خوراك  را با ماست ميل كنيد. خوردن كنگر برای آن دسته از افرادی که گرم‌ مزاج هستند، توصیه می‌شود. علاوه بر آن ، اين گياه منبع غنی پتاسیم است.

کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب ‌بر و هضم‌کننده غذاست و مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود.

مواد اولیه  خوراک كنگر رژيمی

كنگر: 500 گرم

پياز:  يك عدد

لیموترش: يك عدد

هویج: يك عدد

سيب‌زميني:  دو عدد

نخودفرنگي: يك پيمانه

شويد: چند شاخه

نمك و زردچوبه: به ميزان لازم

روغن و آب جوش: به ميزان لازم

طرز تهيه  خوراک كنگر رژيمی

پياز را به شكل خلالي خرد كرده و با كمي زردچوبه  و روغن تفت دهيد.
سيب زميني و هويج را نيز به شكل خلالي خرد كنيد و با پياز كمي تفت دهيد.
كنگر را پاك و خرد كرده و به همراه نخود فرنگي به مواد اضافه كنيد و آنها را هم تفت دهيد.
نمك و آب جوش ( تقريباً دو تا سه ليوان ) را به مواد افزوده و با حرارت كم فرصت دهيد تا تمام مواد خوب بپزد.
بعد از پخت و هنگام سرو آب ليموي تازه را به غذا اضافه كنيد.
خوراك كنگر را با شويد تازه و برشهاي ليموي تازه تزئين كنيد.
نكته:
باتوجه به اینکه برگ‌های كنگر تیغ‌های ریز و تیزی دارند، هنگام پاک‌کردن مراقب دستان خود باشید؛ بهتر است از دستکش استفاده کنید.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *