آشپزیغذای بین المللیغذای رژیمی

طرز تهیه املت مراکشی رژیمی

مواد لازم املت مراکشی

تخم مرغ بزرگ+3 سفیده تخم مرغ بزرگ (هم زده شده باشد) 1عدد زرده + 3 سفیده
گشنیز، زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه مقداری
نخود کنسرو شده (یا نخود سبز تازه پخته شده) یک دوم فنجان
زیره سبز (خرد شده) یک هشتم قاشق چای خوری
آب لیموی تازه 1 ق چ
سیر (خرد شده) سیر یک حبه
گوجه فرنگی انگوری (از وسط به دو نیم تقسیم شود و اگر بزرگ بود به چهار قسمت.) 8 عدد
آب سبزیجات (کم نمک) یک چهارم فنجان
پیاز کوچک قرمز (خرد شده) یک چهارم فنجان
اسفناج سه چهارم فنجان

این صبحانه خوش طعم و مقوی حاوی 27 گرم پروتئین است. با خوردن این صبحانه می توانید روزتان را پر انرژی شروع کنید و از آنجا که پروتئین سیر کننده است تا مدتی طولانی احساس گرسنگی نکنید.

روش پخت املت مراکشی

در یک ماهی تابه نچسب، پیاز ها را در آب سبزیجات روی حرارت پایین بپزید. حدود 6 دقیقه. گوجه ها، آب لیمو، سیر، ادویه ها و نخود را اضافه کنید و بپزید، مواد را مرتب بهم بزنید تا زمانی که گوجه ها آرام بپزند ادامه دهید. حدود 3 تا 4 دقیقه طول می کشد، سپس مواد را به داخل یک ظرف منتقل کنید. ماهی تابه را پاک کنید و سپس با روغن زیتون چرب کنید.
تخم مرغ ها و سپس اسفناج را داخل ماهی تابه بریزید و تا زمانی که تخم مرغ ها بپزند ادامه دهید، حدود 4 دقیقه.
املت را داخل یک بشقاب قرار دهید و روی آن میکس نخود را اضافه کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
موادی که در این روش پخت گفته شد برای یک وعده است و اطلاعاتی که در پایین می آید مربوط به این یک وعده است.
کالری در یک وعده: 359
چربی در یک وعده: 14 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 3 گرم
کلسترول در یک وعده: 186 میلی گرم
فیبر در یک وعده: 12 گرم
پروتئین در یک وعده: 27 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 42 گرم
سدیم در یک وعده: 342 میلی گرم
آهن در یک وعده: 4 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 143 میلی گرم

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *