آشپزیسوپ و آشغذای بین المللیغذای رژیمی

دستور طبخ سوپ ایتالیایی رژیمی

این سوپ رژیمی در ناحیه توسکانی واقع در کشور ایتالیا مشهور بوده و با ذائقه ی ما ایرانیان بسیار جور است. از اینرو عطارباشی دستور تهیه این سوپ دلچسب ایتالیایی را جهت آموزش و ترویج سبک آشپزی سالم ،تقدیم شما خواهد کرد.

مواد لازم سوپ ایتالیایی

روغن زیتون مخصوص سرخ کردن 2 قاشق غذاخوری
یک فنجان حبوبات (ترجیحاً لوبیا سفید پخته شده)
یک عدد کنسرو گوجه فرنگی کبابی(به جای کنسرو گوجه فرنگی می توانید از گوجه فرنگی رنده شده یا گوجه فرنگی کبابی استفاده کنید)
یک سوم فنجان ماکارونی شکلی
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
1 عدد هویج خرد شده
1 عدد کدو سبز خرد شده
1 عدد سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری آویشن
1 فنجان اسفناج خرد شده
4 لیوان آب گوشت یا آب مرغ
پنیر پارمسان تازه رنده شده (اختیاری)

1

دستورتهیه سوپ ایتالیایی

در یک قابلمه بزرگ در حرارت متوسط، روغن زیتون، سیر، آویشن و پیاز را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه تفت داده تا زمانی که پیاز کمی نرم و سبک شود.

2
تمام مواد تشکیل دهنده – به جز ماکارونی – را اضافه کرده و می گذاریم 10 دقیقه بپزد.

3
ماکارونی ها را اضافه کرده، می گذاریم 10 دقیقه بپزد.

4
در صورت تمایل ، هنگام صرف غذا می توانید پنیر پارمسان رنده شده را روی سوپ بریزید.
قابل ذکر است که این سوپ کاملا رژیمی و فاقد کلسترول بوده و سرشار از ویتامین A و ویتامین C می باشد.

5

منبع: آکاایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *