آشپزیغذای رژیمیکیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی مغزدار رژیمی

مواد لازم

مواد لازم برای خمیر کوکی مغزدار

آرد : 250 گرم

کره : 150 گرم

نمک : مقداری

پودر کاستارد : 2 قاشق چای خوری

آب سرد:  2 تا 4 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای مایه  میانی کوکی مغزدار :

آب پرتقال : 2 قاشق چایخوری

گردو خرد شده : به میزان لازم

خرمای خرد شده : به میزان لازم

قیسی خرد شده : به میزان لازم

دارچین : یک قاشق چایخوری

طرز پخت و تهیه کوکی مغزدار رژیمی

آرد نمک و پودر کاستارد را با هم مخلوط کنید.

کره خرد شده و نرم شده ولی سرد را به خورد مواد آردی دهید. با انگشتان ورز دهید تا مواد به شکل خرده نان در آید. سپس آب سرد را اضافه کنید. آب سرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر منسجم شده و لطیف شود.

خمیر را در کیسه 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مواد میانی را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا 30 دقیقه استراحت کنند و رطوبت آب پرتقال توسط مواد خشک گرفته شود.

خمیر را روی سطح آرد پاشی باز کنید. با هر نوع قالب سایز متوسط 2 عدد در آورید. روی یکی از مواد میانی بریزید و خمیر بعدی را روی آن قرار دهید. لبه های خمیر را روی هم قرار دهید و به هم بچسبانید.

در فر 180 درجه سانتی گراد از پیش گرم شده به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه بپزید. می توانید به دلخواه از زرده به عنوان رومال شیرینی قبل از قرار دادن در فر استفاده کنید.

 منبع: sarbezan.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *