سوپ ذرت

طرز تهیه شام کم کالری با ذرت

درست کردن یک شام ساده  درست شده از سبزیجات را در این رسپی برایتان  آموزش می دهیم. این غذا  کالری کمی دارد. یک شام کاملا رژیمی است و چاق نمی کند

مواد لازم سوپ ذرت

روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری

پیاز یک عدد خرد شده

استاک سبزیجات  ۴ فنجان

کنسرو ذرت یک قوطی

روغن کنجد یک دوم قاشق چای خوری

موسیر ۴ عدد نازک

گشنیز خرد شده تازه به مقدار لازم برای سرو

طرز تهیه سوپ ذرت

۱. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید.

۲. پیاز را اضافه کرده و آن را تفت دهید تا بپزد.حدود ۲ دقیقه زمان کافی است تا پیاز ها نرم شود.

۳. استاک سبزیجات را اضافه کنید و  کنسرو ذرت ،هم ذرت ها و هم  آب آنرا به مواد اضافه کنید.

۴. حرارت را زیاد کنید و مواد را به جوش آورید.

۵. بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کنید .روغن کنجد را بیفزایید و مقداری از  موسیر خرد شده را نیز اضافه کنید.

۶. یک دقیقه این ترکیب را بجوشانیدو سپس می توانید آنرا از روی حرارت بردارید.

۷. در ظرف سرو بکشید و روی آنرا با گشنیز و موسیر باقی مانده تزیین کنید.

منبع: نیکو


نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *