آشپزیسوپ و آشغذای رژیمی

طرز تهیه سوپ رژیمی عدس و کدو حلوایی

آرام پزها فقط برای خوراک گوشت و پختن گوشت های سفت نیستند. گیاه خواران نیز می توانند از مزایای آشپزی با آرام پزها بهره مند شوند. این دستور سوپ، بسیار سریع و آسان است. (فقط کافی است قبل از کار، تمام مواد تشکیل دهنده را در آرام پزتان بریزید تا شامتان آماده شود. ) از آنجا که کدو و عدس برای مدت طولانی پخته می شوند، به طور کامل نرم شده و غلظتی یک دست و کرمی به شما می دهند که شما را در روزهای سرد زمستان، گرم خواهد کرد. با ۲۵۰ کالری در هر وعده، هر کاسه از این سوپ، ۱۷ گرم فیبر و ۳٫۱۸ گرم پروتئین دارد.

این دستور، ۸ وعده غذای دلچسب به شما می دهد بنابراین شما می توانید تمام اعضای خانواده را سیر کنید و باز هم مقداری سوپ باقی می ماند. (می توانید در ناهار روز بعد از آن لذت ببرید یا آن را برای یک روز دیگر، فریز کنید. )

سوپ عدس و کدو حلوایی

مواد لازم

۸ فنجان استاک سبزیجات

۱ عدد پیاز زرد خرد شده

۲ فنجان عدس قرمز شسته شده

۳ ساقه کرفس قطعه قطعه شده

۳ عدد هویج بزرگ پوست کنده و قطعه قطعه شده

۳ فنجان کدوی حلوایی پوست کنده و خرد شده

۲ حبه سیر خرد شده

۱/۲ قاشق چایخوری جوز هندی

روش تهیه

۱- همه مواد تشکیل دهنده را در آرام پز بریزید و درب آن را محکم ببندید.

۲- آرام پز را روشن کرده و به مدت ۸ ساعت روی درجه پایین (یا به مدت ۵ ساعت روی درجه بالا) بگذارید.

۳- آن را بهم بزنید و نوش جان کنید.

۴- می توانید سوپ باقی مانده را در یک ظرف بریزید و به مدت سه روز در یخچال نگهداری کنید. (برای مدت زمان بیشتر، آن رادر فریزر بگذارید).

منبع: مجله تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *