آشپزیسوپ و آشغذای بین المللیغذای رژیمی

طرز تهیه سوپ پیاز رژیمی

این سوپ خوشمزه منبع خوب کلسیم و فسفر است سوپ فرانسوی پیاز به عنوان پیش غذا بسیار کم کالری و مفید است.کسانی که اضافه وزن دارند و یا در حال رژیم گرفتن از خوردن این سوپ غافل نشوند

مواد لازم برای سوپ پیاز فرانسوی

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده ۴۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
شکر نصف قاشق چایخوری
عصاره گوشت ۲ عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده ۴ عدد
پنیر کم چرب رنده شده ۵۰ گرم

طرز تهیه سوپ فرانسوی پیاز

در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید.

اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه در دمای پایین بپزد. به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند. نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد. پس از ۳۰ دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید.

سپس ۹۰۰ سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود.

گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای ۲ دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند. در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید.

توصیه سرآشپز

میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مانند دیابت، چربی خون بالا دارند مناسب است. فقط افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند رماتیسم باید در مصرف آن دقت بیشتری نمایند و میزان آن را کاهش دهند.

پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *