آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللیغذای رژیمی

خیار با سس تاپناد تند میان وعده ای لذیذ

در زمان خوردن میان وعده کراکرهای شور را با خیارهای طراوت دهنده، عوض کنید. این دستور سرد از کتاب آشپزی کریس کار به نام Crazy Kitchen، یک راه حل ساده برای کاهش سدیم است و می تواند به آسانی بعنوان یک پیش غذای شیک، سرو شود. افراد رژیمی که به کالری مصرفی شان اهمیت می دهند، خوشحال خواهند شد: ۵ عدد از این میان وعده خیار با سس تند، کمتر از ۹۰ کالری در هر وعده دارد.

بعد از وقفه کوتاه زیر، یاد خواهید گرفت که چطور این دستور گیاهی را درست کنید.

نکته

دستور اصلی به یک قاشق چایخوری فلفل هالاپینیو یا سرانو نیاز دارد. برای افزایش تندی آن، این دستور شامل ۲/۱ یک فلفل کوچک است. شما می توانید بر اساس ذائقه تان، مقدار فلفل را کم و زیاد کنید.

مواد لازم خیار با سس تاپناد تند

۲ عدد خیار انگلیسی

۴/۱ فنجان کیپر شسته شده(در حدود یک شیشه کوچک)

۴/۱۱ فنجان زیتون بدون هسته و شسته شده

۳ قاشق غذاخوری پیاز قرمز ریز خرد شده

۲ حبه سیر ریز خرد شده

۲/۱ هالاپینیوی قرمز یا سرانوی قرمز دانه دار و خرد شده

۱قاشق غذاخوری پوست لیموی رنده شده(۲/۱ پوست لیمو)

۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی ریز خرد شده

۲/۱۱ قاشق غذاخوری ترخون ریز خرد شده

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

روش تهیه خیار با سس تاپناد تند

۱- خیارها را به حلقه هایی به ضخامت ۲/۱ اینچ ببرید. برای ایجاد حالت کاسه مانند، نصف ضخامت هر حلقه را با استفاده از یک قاشق چایخوری کوچک خالی کنید. مطمئن شوید که تمام گوشت خیار را خالی نمی کنید، سپس آن را کنار بگذارید.

۲- برای درست کردن تاپناد، زیتون و کیپر را خرد کرده و با پیاز، سیر، هالاپینیو، پوست لیمو، ترخون و روغن در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

۳- هر کاسه خیار را با یک قاشق غذاخوری پر از تاپناد پر کنید.

۴- هرکدام از کاسه های خیار پر شده را با هر سبزی باقی مانده ای که دارید، تزئین کرده و سرو کنید.

اطلاعات

دسته: اسنک، دیپ

مقدار هر وعده: ۱۶۱ گرم

کالری: ۸۸

منبع: مجله تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *