آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللیغذای رژیمی

دستور طبخ فریتاتای رژیمی

فریتاتا ، یک دسر خوشمزه و کم کالری این دسر جدید، جالب و بسیار خوشمزه و در عین حال رژیمی است. البته اگر کلسترول خونتان بالاست، در خوردن این دسر زیاده روی نکنید.

مواد لازم طبخ فریتاتای رژیمی

برنج پخته : 1 فنجان

تخم مرغ :4  عدد

شیر: 4/1 فنجان

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

هویج خرد شده : 70 گرم

سفیده تخم مرغ : 6 عدد

سویا سس : 2 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده : 5 ساقه

قارچ : 150 گرم

فلفل سیاه : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

سس تند : به میزان لازم

طرز تهیه طبخ فریتاتای رژیمی

ماهی تابه ای را بردارید و روغن زیتون بریزید تا خوب داغ شود. قارچ، هویج و پیازچه خرد شده را داخل ماهی تابه بریزید و تفت دهید.

,فریتاتا,غذای رژیمی,غذاهای رژیمی,[categoriy]

تخم مرغ های کامل و سفیده ها را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس شیر، فلفل، سس سویا و سس تند و نمک را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید. برنج را داخل ماهی تابه بریزید و با مواد مخلوط کنید.

,فریتاتا,غذای رژیمی,غذاهای رژیمی,[categoriy]

فریتاتا آماده شده را در ظرف بریزید و داخل فر با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 15-18 دقیقه قرار دهید.

,فریتاتا,غذای رژیمی,غذاهای رژیمی,[categoriy]

پس از این زمان فریتاتا آماده سرو است. فریتاتا یک غذای کم کالری است و با ذائقه همه سازگار می باشد.

منبع: آکا ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *