دستور طبخ فریتاتای رژیمی
فریتاتا ، یک دسر خوشمزه و کم کالری این دسر جدید، جالب و بسیار خوشمزه و در عین حال رژیمی است. البته اگر کلسترول خونتان بالاست، در خوردن این دسر زیاده روی نکنید.
مواد لازم طبخ فریتاتای رژیمی
برنج پخته : 1 فنجان
تخم مرغ :4 عدد
شیر: 4/1 فنجان
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
هویج خرد شده : 70 گرم
سفیده تخم مرغ : 6 عدد
سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده : 5 ساقه
قارچ : 150 گرم
فلفل سیاه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
سس تند : به میزان لازم
طرز تهیه طبخ فریتاتای رژیمی
ماهی تابه ای را بردارید و روغن زیتون بریزید تا خوب داغ شود. قارچ، هویج و پیازچه خرد شده را داخل ماهی تابه بریزید و تفت دهید.
تخم مرغ های کامل و سفیده ها را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس شیر، فلفل، سس سویا و سس تند و نمک را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید. برنج را داخل ماهی تابه بریزید و با مواد مخلوط کنید.
فریتاتا آماده شده را در ظرف بریزید و داخل فر با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 15-18 دقیقه قرار دهید.
پس از این زمان فریتاتا آماده سرو است. فریتاتا یک غذای کم کالری است و با ذائقه همه سازگار می باشد.
منبع: آکا ایران