آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آشغذای رژیمی

طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ رژیمی

مواد لازم جهت تهیه سوپ زنجبیل و قارچ

1. قارچ دکمه ای قهوه ای : 125 گرم
2. عصاره سبزیجات داغ : 1 لیتر
3. رشته چینی حاوی تخم مرغ : 125 گرم
4. روغن آفتابگردان : 2 قاشق چای خوری
5. سیر , له شده : 3 حبه
6. زنجبیل , رشته ای ریز خرد شده : 2/5 سانتیمتر
7. سس قارچ : نصف قاشق چای خوری
8. سویا سس : 1 قاشق چای خوری
9. جوانه حبوبات : 125 گرم
10. گشنیز جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه سوپ زنجبیل و قارچ

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ زنجبیل و قارچ

جدول ارزش غـذایی برای سوپ زنجبیل و قارچ

کالری برای یک نفر : 18 کالری

چربی برای یک نفر : 0.70 گرم

پروتئین برای یک نفر : 0.70 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : 2.20 گرم

منبع: آوای سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *