دستور طبخ سوپ مرغ و لوبیا رژیمی
سوپ مرغ و لوبیا که بسیار مغذی و دوست داشتنی می باشد , یک پیش غذای ایده آل برای شام یک خانواده است .
مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ و لوبیا
1. کره : 25 گرم
2. پیازچه , خرد شده : 3 عدد
3. سیر , له شده : 2 حبه
4. مرزنجوش , ریز شده : 1 شاخه
5. سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : 350 گرم
6. عصاره مرغ : 2 پیمانه
7. نخود کنسروی , آبکش شده : 350 گرم
8. سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : 1 دسته
9. فلفل دلمه ای قرمز , نگینی شده : 1 عدد
10. فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : 1 عدد
11. پاستای خشک کوچک غیر ساده : 115 گرم
12. نمک : به میزان لازم
13. فلفل : به میزان لازم
14. نان های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم
طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا :
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ مرغ و لوبیا :
جدول ارزش غـذایی برای سوپ مرغ و لوبیا
کالری برای یک نفر : 86 کالری
چربی برای یک نفر : 2.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 7.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 9.20 گرم
منبع: آوای سلامتی