آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آشغذای رژیمی

دستور طبخ سوپ مرغ و لوبیا رژیمی

سوپ مرغ و لوبیا که بسیار مغذی و دوست داشتنی می باشد , یک پیش غذای ایده آل برای شام یک خانواده است .

مواد لازم جهت تهیه سوپ مرغ و لوبیا

1. کره : 25 گرم
2. پیازچه , خرد شده : 3 عدد
3. سیر , له شده : 2 حبه
4. مرزنجوش , ریز شده : 1 شاخه
5. سینه مرغ بدون استخوان , مکعبی خرد شده : 350 گرم
6. عصاره مرغ : 2 پیمانه
7. نخود کنسروی , آبکش شده : 350 گرم
8. سبزی معطر که با نخ به یکدیگر متصل شده باشند : 1 دسته
9. فلفل دلمه ای قرمز , نگینی شده : 1 عدد
10. فلفل دلمه ای سبز , نگینی شده : 1 عدد
11. پاستای خشک کوچک غیر ساده : 115 گرم
12. نمک : به میزان لازم
13. فلفل : به میزان لازم
14. نان های مکعبی شکل خرد شده جهت سرو : به میزان لازم

طرز تهیه سوپ مرغ و لوبیا :

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ مرغ و لوبیا :

جدول ارزش غـذایی برای سوپ مرغ و لوبیا

کالری برای یک نفر : 86 کالری

چربی برای یک نفر : 2.70 گرم

پروتئین برای یک نفر : 7.00 گرم

کربوهیدرات برای یک نفر : 9.20 گرم

منبع: آوای سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *