آشپزیساندویج و پیتزاغذای رژیمی

دستور تهیه مینی برگر سویا رژیمی

مواد لازم مینی برگر سویا

سويا:  1 لیوان

پياز:  2 عدد

تخم مرغ:  2 عدد

آرد سفید:  2 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری:  1 قاشق غذاخوري

شیر:  2 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل:  به مقدار لازم

طرز تهیه مینی برگر سویا

 سویا را نیم تا یک ساعت در اب ولرم خیس کنید و پس از این مدت خوب ابکشی نمائید. سپس با پیاز ، نمک و فلفل 2 بار چرخ کنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند. با دست مواد چرخ شده را ورز دهید ؛ وقتی بافت مینی برگر منسجم شد ، تخم مرغ ها را تک تک داخل آن بشکنید و مخلوط کنید تا مواد خوب ترکیب شوند.
در ادامه شیر ، آرد سوخاری و آرد سفید را نیز اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند. مقداری از مایه برگر بردارید و در کف دست تان پهن کنید و داخل روغن و با حرارت ملایم سرخ نمایید.
نکته ها: میتوانید برای انسجام بیشتر از مخلوط مساوی گوشت چرخ کرده و سویا نیز استفاده کنید ولی اگر اندازه ها را درست رعایت کنید و مخلوط را کاملا ورز دهید ، برای انسجام بیشتر بافت مینی برگر نیازی به گوشت چرخ کرده یا تخم مرغ اضافه نخواهد بود.
ابتدا 1 عدد تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و اگر احساس کردید که نیاز به تخم مرغ بیشتر دارد ، تخم مرغ دوم را نیز اضافه کنید . دقت کنید که در زمان سرخ کردن مینی برگر ها حرارت زیر تابه ملایم باشد چون به دلیل استفاده از آرد سوخاری مینی برگرها زود میسوزند.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *