آشپزیپیش غذا و دسرغذای رژیمیکیک و شیرینی

طرز تهیه بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان

این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد. در این مطلبعطارباشی طرز تهیه یک مدل بیسکویت رژیمی را آموزش داده است. با ما همراه باشید تا شیوه ی پخت آن را فراگیرید.

تهیه بیسکویت رژیمی

مواد لازم برای تهیه 12 – 10 عدد:

آرد سفید گندم:  2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر:  1 قاشق چای خوری
کره گیاهی پاستوریزه:  2 قاشق سوپ خوری
شکر:  2 قاشق سوپ خوری
کشمش:  یک سوم پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان: 2 قاشق سوپ خوری
ماست کم چرب پاستوریزه:  1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه:  3- 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه بیسکویت رژیمی

 آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود. توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید. حالا خمیرها را با قالب های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. با استفاده از قلم مو شیر را روی بیسکویت ها بمالید و بقیه دانه های آفتابگردان را روی آن بپاشید.

بیسکویت ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.بیسکویت ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.
امیدواریم با تهیه این بیسکویت رژیمی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

fo1818

منبع: آکا ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *