آشپزیپیش غذا و دسرغذای رژیمی

طرز تهیه گرانولای تابه‌ای رژیمی

دیگر لازم نیست برای خرید یک بسته آجیل، مقدار زیادی پول بدهید. این گرانولای تابه‌ای خانگی از بلاتنر، قند خونتان را تحت کنترل نگه می‌دارد و روی یک فنجان ماست یونانی، عالی است.

مواد لازم برای تهیه ۳ نصف فنجان گرانولای تابه‌ای

۶ عدد خرمای تازه و بدون هسته

۱/۴ فنجان آب تقریبا جوش

۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده

۱ قاشق غذاخوری دارچین

۱/۴ قاشق غذاخوری نمک دریا

۲ فنجان جو پوست کنده

۱ فنجان آجیل یا دانه‌های خام (موارد مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید)

طرز تهیه گرانولای تابه‌ای

در یک غذاساز، آب، روغن نارگیل، دارچین و نمک را بصورت پوره درآورید تا کاملا نرم شود. آن را به یک کاسه‌ی بزرگ منتقل کنید. این مخلوط را با جو پوست کنده، آجیل و دانه‌ها مخلوط کنید. در یک تابه‌ی دو اینچی روی حرارت متوسط، این مخلوط را حدود ۱۲ دقیقه حرارت دهید، بطور منظم آن را بهم بزنید تا زمانیکه برشته و طلایی شود. بگذارید خنک شود. می‌توانید در یک ظرف محفوظ از هوا تا دو هفته از آن نگهداری کنید.

منبع: مجله تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *