آشپزیپیش غذا و دسرغذای رژیمی

طرز تهیه دسر رژیمی سیب پخته

شیرینی طبیعی سیب، با پختن آن بیرون می‌آید. در این دستور که از لیانی ایلای، متخصص تغذیه و نویسنده Part-Time Paleo است، برای ایجاد بافتی پیچیده‌تر از کشمش و عسل هم استفاده شده است. او توصیه می‌کند برای داشتن یک دسر گرم و سرد خوشمزه، کمی شیر نارگیل سرد روی آن بریزید. همه‌ی اعضای خانواده، این دسر را دوست خواهند داشت و نیازی هم به اضافه کردن شکر نیست.

مواد لازم برای دسر رژیمی سیب پخته

۱ عدد سیب سفت

کشمش در صورت تمایل

دارچین در صورت تمایل

عسل در صورت تمایل

طرز تهیه دسر رژیمی سیب پخته

دانه و قسمت سفت داخل سیب را خالی کنید و در صورت تمایل، داخل آن را با کشمش، دارچین و عسل پر کنید. حالا این سیب را بمدت ۲۰ دقیقه بپزید.

منبع: مجله تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *