طرز تهیه کیک ماهی رژیمی
مواد غذایی هستند که اگر به رژیم غذایی تان اضافه شوند باعث زیبایی و تقویت ناخن های تان می شوند. اگر شما ناخن های سالم و زیبا می خواهید کیک ماهی را فراموش نکنید.
نخود سبز اگر چه از نظر اندازه کوچک میباشد اما دارای ارزش تغذیهای زیادی است و اگر به رژیم غذایی روزانه اضافه شود سبب تقویت و سلامت ناخنها میگردد.
مواد لازمکیک ماهی رژیمی
ماهی بخارپز و خرد کرده: ۴۰۰ گرم ۵۰۰ کیلوکالری
فلفل چیلی تازه خردکرده: ۱ تا ۲ عدد ۴ کیلوکالری
پیازچه حلقه حلقهکرده: ۳ عدد ۷ کیلوکالری
نخود فرنگی پخته: ۱۴۰ گرم ۱۱۰ کیلوکالری
هویج پوست کنده و رندهکرده: ۳۰ گرم ۹ کیلوکالری
جوانه گندم: ۵۰ گرم ۱۵۰ کیلوکالری
گردوی خردکرده: ۱ قاشق سوپخوری ۱۰۰ کیلوکالری
گشنیز تازه خردکرده: ۱ قاشق سوپخوری ۴ کیلوکالری
آرد ذرت: ۲ قاشق سوپخوری ۱۰۰ کیلوکالری
سفیده تخممرغ: ۲ عدد ۳۰ کیلوکالری
روغن کمی ____
مواد لازم برای تهیه سس :
ماست کمچرب: ۱۵۰ میلیلیتر ۶۰ کیلوکالری
دانه کنجد: ۲ قاشق چایخوری ۵۰ کیلوکالری
برشهای لیمو به مقدار لازم ____
روش تهیه کیک ماهی رژیمی
_ ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانهگندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
_ سفیدههای تخممرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.
_ تابهای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازههای ۱ قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیکهای ماهی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آنها پخته شود. سپس طرف دیگر آنها را بپزید.
روش تهیه سس :
ماست و دانههای کنجد را مخلوط کنید.
کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.
منبع: پزشکین