آشپزیغذای رژیمیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک ماهی رژیمی

مواد غذایی هستند که اگر به رژیم غذایی تان اضافه شوند باعث زیبایی و تقویت ناخن های تان می شوند. اگر شما ناخن های سالم و زیبا می خواهید کیک ماهی را فراموش نکنید.

نخود سبز اگر چه از نظر اندازه کوچک می‌باشد اما دارای ارزش تغذیه‌ای زیادی است و اگر به رژیم غذایی روزانه اضافه شود سبب تقویت و سلامت ناخن‌ها می‌گردد.

مواد لازمکیک ماهی رژیمی

ماهی بخارپز و خرد کرده:   ۴۰۰ گرم ۵۰۰ کیلوکالری
فلفل چیلی تازه خردکرده:   ۱ تا ۲ عدد ۴ کیلوکالری
پیازچه حلقه حلقه‌کرده:   ۳ عدد ۷ کیلوکالری
نخود فرنگی پخته:    ۱۴۰ گرم ۱۱۰ کیلوکالری
هویج پوست کنده و رنده‌کرده:    ۳۰ گرم ۹ کیلوکالری
جوانه گندم:   ۵۰ گرم ۱۵۰ کیلوکالری
گردوی خردکرده:   ۱ قاشق سوپخوری ۱۰۰ کیلوکالری
گشنیز تازه خردکرده:   ۱ قاشق سوپخوری ۴ کیلوکالری
آرد ذرت:   ۲ قاشق سوپخوری ۱۰۰ کیلوکالری
سفیده تخم‌مرغ:   ۲ عدد ۳۰ کیلوکالری
روغن کمی ____

مواد لازم برای تهیه سس :

ماست کم‌چرب:   ۱۵۰ میلی‌لیتر ۶۰ کیلوکالری
دانه کنجد:   ۲ قاشق چایخوری ۵۰ کیلوکالری
برش‌های لیمو به مقدار لازم ____

روش تهیه کیک ماهی رژیمی

_ ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه‌گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.

_ سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید.

_ تابه‌ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه‌های ۱ قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک‌های ماهی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن‌ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن‌ها را بپزید.

روش تهیه سس :

ماست و دانه‌های کنجد را مخلوط کنید.
کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید.

منبع: پزشکین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *