آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه کوکو اسفناج رژیمی

اسفناج موجود در این کوکو علاوه بر خواص تغذیه‌ای فراوانی که دارد، غذا را نیز خوش‌رنگ می‌کند.

مواد لازم کوکو اسفناج

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی:  به مقدار لازم
تره فرنگی:  ۲ عدد
اسفناج تازه:  ۱۷۵ گرم
تخم مرغ:  ۵ عدد
پیازچه:  ۴ عدد
سبزی کوکو:  ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)
گردو:  ۲۰ گرم
نمک و فلفل:  به مقدار لازم
توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

طرز تهیه کوکو اسفناج

تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .
پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.
تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

منبع: پزشکین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *