آشپزیسالاد و سسغذای بین المللیغذای رژیمی

سالاد کوینولا و سیب زمینی شیرین

اگر از ریختن سالادها در یک شیشه میسون خوشتان می آید، خودتان را فقط به سالادهای سبزیجات محدود نکنید. در اینجا سالادی را معرفی می کنیم که شامل کوینولای پخته شده و سیب زمینی شیرین کبابی است. این مواد، سالاد شما را پرفیبرتر و سیرکننده تر می سازند. شما به مدت طولانی تری سیر خواهید ماند و این یعنی در ساعات آتی روز، به کالری اضافی تری نیاز نخواهید داشت. سس انبه خانگی به کار رفته در این سالاد نیز بسیار شیرین است و شما بعد از خوردن آن، حتی به دسر هم نیاز پیدا نمی کنید.

سالاد کوینولا و سیب زمینی شیرین کبابی با سس سرکه بالزامیک و انبه

مواد لازم برای سالاد:

۱ عدد سیب زمینی شیرین کوچک با پوست که به قطعات مکعبی کوچک بریده شده است.

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل برای مزه

۱/۴ فنجان کوینولا

۱/۲ فنجان لوبیای سیاه

۱/۴ فلفل قرمز خرد شده

۲ فنجان سبزیجات

۱ قاشق غذاخوری زغال اخته خشک

۱ قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان شور

مواد لازم برای سس:

۱/۴ فنجان انبه تازه یا یخ زده

۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

۱٫۵  قاشق غذاخوری آب

روش تهیه

۱- فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

۲- سیب زمینی شیرین را در یک کاسه بریزید، روغن اضافه کرده و بهم بزنید تا سطح آن را بپوشاند. کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. به طور یکنواخت روی ظرف فر پخش کنید و حدود ۲۰ دقیقه کباب کنید. چند بار آن را بهم بزنید تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند.

۳- کوینولا و نصف فنجان آب را در یک قابلمه دردار روی حرارت بالا بگذارید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مایع، کاملا جذب شده و کوینولا نرم شود، بپزید.

۴- انبه را با سرکه بالزامیک و آب، به شکل پوره در آورید و کنار بگذارید.

۵- اجازه دهید سیب زمینی کبابی و کوینولا خنک شوند و به دمای اتاق برسند.

۶- سالاد را لایه لایه در ظرف شیشه ای بریزید، با لوبیای سیاه شروع کنید. سپس کوینولای پخته را اضافه کرده و در آخر سس سرکه و انبه را روی آن بریزید.

۷- روی آن فلفل قرمز خرد شده، سبزیجات، سیب زمینی شیرین کبابی، زغال اخته خشک و دانه های آفتابگردان قرار دهید.

۸- درب آن را محکم ببیندید و در یخچال نگهداری کنید.

۹- هنگامی که آماده خوردن هستید، شیشه را یک تکان محکم دهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و سپس نوش جان کنید.

منبع: مجله تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *