آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه پیاز شکم پر رژیمی

 در این پست یک غذای رژیمی و خوش طعم آموزش می دهیم امیدوارم مورد پسند شما خوانندگان گرامی عطارباشی قرار بگیرد. این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است.

مواد لازم پیاز شکم پر رژیمی

پیاز متوسط:  ۱۰عدد
گوشت چرخ کرده:  ۲۵۰گرم
کرفس ریز خرد شده:  ۳ساقه
نمک و فلفل:  به اندازه کافی
سیر له شده:  ۳حبه
اسفناج ریز خرد شده:  ۴۰۰گرم
گردوی تفت داده شده و خرد شده:  ۲پیمانه
روغن به اندازه کافی
آب گوشت:  یک و یک چهارم پیمانه

طرز تهیه پیاز شکم پر رژیمی

داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد.

منبع: پزشکین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *