آشپزیغذای بین المللیغذای رژیمی

طرز تهیه مرغ و مارچوبه رژیمی

مواد لازم مرغ و مارچوبه رژیمی

مرغ بی استخوان و بی پوست:  ۸ قطعه
گوشت درشت نمك زده به صورت ریز ریز:  ۳ تکه
آب مرغ:  نصف فنجان
مارچوبه نیزه ای شكل:  ۱ بسته
كدوی زرد تابستانی:  ۱ عدد
پیاز سبز:  ۴ عدد

روی مرغ نمك و فلفل پاشیده و همراه با گوشت نمك زده در یك قابلمه ۱۲ اینچی روی حرارت متوسط روبه زیاد برای مدت ۱۲ دقیقه می‌پزیم، بعد زمان پخت از شروع تا پایان: ۲۰ دقیقه می باشد .

– ۱ كدوی زرد تابستانی، از وسط نصف كرده و به قطعات کوچک خورد كنید.

– ۴ پیاز سبز كه به قطعات ۲ اینچی خورد شده باشد.

دستور پخت مرغ و مارچوبه رژیمی

۱- روی مرغ نمك و فلفل پاشیده و همراه با گوشت نمك زده در یك قابلمه ۱۲ اینچی روی حرارت متوسط روبه زیاد برای مدت ۱۲ دقیقه می‌پزیم، بعد آن را هم می‌زنیم تا خوب سرخ شونده با احتیاط آب مرغ را اضافه كرده ؛ درب قابلمه را گذاشته و برای ۳ تا ۵ دقیقه یا بیشتر، تا زمانی كه نازك و صورتی رنگ شود( ۱۸۰ درجه فارنهایت)

۲- در ادامه مارچوبه و ۱ استكان آب به این گوشت اضافه كرده و نمك و فلفل را روی آن‌ها پاشیده و آن‌ها را در ظرف بی خطر برای ماكروویو بریزید و روی آن را با سلفن پلاستیكی بپوشانید. و ۱۰۰% قدرت برای مدت ۳تا ۵ دقیقه بپزید تا زمانی كه سبزیجات حلقه شده ترد و نازك شوند و یك بار هم زده و آن را به بشقاب انتقال دهید و سرو كنید.

ارزش غذایی

– كالری ۳۲۰

– چربی ۱۸ گرم

– چربی اشباع ۶ گرم

– تك چربی اشباع نشده ۷ گرم

– حلقه چربی‌های اشباع نشده ۳ گرم

– كلسترول ۱۳۴ میلی گرم

– سدیم ۶۲۶ میلی گرم

– كربوهیدرات ۵ گرم

– قند ۲ گرم

– فیبر ۲ گرم

– پروتئین ۳۲ گرم

– ویتامین ۱۳% c

– كلسیم ۵%

– آهن ۱۸%

– كالری ایجاد شده در مصرف روزانه ۲۰۰۰ كالری

منبع: پزشکین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *