آشپزیغذای بین المللیغذای رژیمی

میگو سرخ شده با کلم پلو ویژه ورزشکاران

مواد لازم میگو سرخ شده با کلم پلو

۲۵۰ گرم میگو تمیز شده

۲ قاشق روغن نباتی

۳ عدد تخم مرغ هم زده

۲ حبه سیر خرد شده

۴/۳ فنجان نخود تازه

۱ عدد گل کلم خرد شده (حدود ۴ فنجان)

۲ قاشق غذاخوری سس سویا

۴/۱ قاشق چایخوری روغن کنجد

۲ ساقه پیازچه سبز

نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم

دستورالعمل میگو سرخ شده با کلم پلو

کلم را به اندازه دانه های برنج یا نخود ریز کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه سایز متوسط به میگوها نمک و فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه بزنید.
یک قابلمه روی گاز بگذارید و اجازه دهید حسابی داغ شود. سپس یک قاشق روغن نباتی به آن اضافه کنید و ظرف را بچرخانید تا روغن کاملا پخش شود.
میگوها را درون ماهیتابه بریزید و آنها را سرخ کنید و در ظرف دیگری بریزید.
شعله گاز را کم کنید و در ماهیتابه تخم مرغ های هم زده را بریزید و تند تند هم بزنید تا تکه های کوچکی از آن درست شود. وقتی کاملا پخته شدند آنها را در بشقاب میگو می ریزیم.
ماهیتابه را کاملا تمیز کنید و دوباره یک قاشق روغن در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد حبه سیر خرد شده را در آن بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید تا کمی سرخ شوند. هویج را اضاف کنید و به مدت ۲ دقیقه اجازه دهید بپزد نخود سبز را اضاف کنید و بعد از یکی دو دقیقه کلم را به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا همه آنها سرخ شوند سپس بدون اینکه هم بزنید اجازه دهید دو دقیقه دیگر سرخ شوند . برنج رو اضاف کنید و درجه حرارت رو کم کنید درب ماهیتابه را ببندید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یا بیشتر صبر کنید تا برنج و کلم نرم شوند. سویا سس و روغن کنجد را اضاف کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
مزه آن را بچشید و در صورت نیاز سویا سس، نمک و فلفل به آن اضاف کنید. تخم مرغ و میگو را اضاف کنید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد. چند تکه پیازچه سبز را چاشنی آن کنید.

منبع: بادی فول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *