آشپزیپیش غذا و دسرخوراک و خورشغذای رژیمی

طرز تهیه قارچ شکم پر پورتوبلو رژیمی

قارچ پورتوبلو یا  قارچ تکمه ای بسیار خوشمزه است و خواص سرشاری دارد تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، ضد التهاب و منبع قابل توجه  اسید لینولئیک کنژوگه (CLA )  است.

علاوه بر آن قارچ ها جزو غذاهای آزاد هستند یعنی هر رژیمی که داشته باشید ممنوعیتی برای استفاده از قارچ وجود ندارد مگر اینکه حساسیت داشته باشیدیا مورد خاصی باشد می توانید خواص قارچ خوراکی را از اینجا مطالعه کنید.

قارچ شکم پر پورتوبلو

مواد لازم برای یک عدد

قارچ پورتوبلو بزرگ:  ۱ عدد

برگ های اسفناج تازه خام:  ½ پیمانه (سعی کنید برگ های جوانش را انتخاب کنید)

پیکو د گالو:   ۲ قاشق غذاخوری

 پنیر فتا بدون چربی: ۱ قاشق غذا خوری

کیسه بخار زیپلاک:  ۱ عدد

طرز تهیه قارچ شکم پر پورتوبلو رژیمی

طرز تهیه قارچ شکم پر

قسمت ساقه قارچ را از کلاهش جدا کنید. با قاشق قسمت های سیاه داخل کلاه قارچ را با احتیاط بتراشید. برگ های اسفناج را داخل آن قرار دهید. روی آن را پیکو د گالو بریزید و سپس پنیر فتا را بریزید. آن را در کیسه بخار قرار دهید و حدود ۱ و نیم دقیقه در ماکروفر بگذارید.بعد ۱ دقیقه بگذارید استراحت کند و سپس از کیسه خارج کرده و در بشقاب سرو قرار دهید.

منبع: سلام بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *