آشپزیسالاد و سسغذای رژیمی

طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید لازانیا

اینکه سس بشامل به سس لازانیا معروف شده به این دلیل هست که لازانیا رو بیشتر از غذاهای دیگه ای که بشامل دارن خوردیم و دیدیم. وگرنه سس بشامل خیلی خوشمزه اس و در خیلی از غذاها کاربرد داره. در این مطلب طرز تهیه سس بشامل رو به صورت مرحله به مرحله قرار میدم که میتونید در مواقع نیاز تهیه و استفاده کنید. این سس پایه ی چند سس دیگه هم هست که شاید بعدها فرصتی بشه و توضیحش بدیم.

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

کره ۲۵ گرم

آرد ۲ قاشق غذاخوری

شیر ۲ پیمانه

نمک و کمی جوز هندی در صورت تمایل

خامه در صورت تمایل دو قاشق

طرز تهیه سس بشامل

تهیه این سس خیلی ساده اس و یه جورایی مثل حلواس. به این صورت که ابتدا کره رو با آرد تفت میدیم و بعد کم کم  شیر گرم رو اضافه میکنیم که آرد ببنده و در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنیم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتی که به غلظت مناسبی رسید شیر ریختن رو قطع میکنیم.

غلظت سس بشامل

مقدار شیر در این دستور به کیفیت آرد بستگی داره و ممکنه کمی بیشتر یا کمتر باشه پس نباید شیر رو یکباره به آرد و کره اضافه کنیم. خیلی آهسته این کار رو انجام میدیم و هم میزنیم که هم گلوله نشه و هم غلظت دلخواهمون بدست بیاد.

غلظت این سس باید در حدی باشه که وقتی انگششتون رو روی قاشق میکشید رد انگشتتون روی قاشق بمونه.

18979

18981

منبع: دو نفره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *