آشپزیپیش غذا و دسرغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه شکم پاره رژیمی

مواد لازم برای تهیه شکم پاره رژیمی

بادمجان:  ۲ عدد

گوجه فرنگی:  ۲ عدد

فلفل:  ۱عدد

پیاز:  ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

گوشت چرخ کرده کم چرب:  ۲۰۰ گرم

سس تند:  نصف قاشق مربا خوری

رب:  نصف قاشق مرباخوری

روغن مایع:  ۱ قاشق

طرز تهیه شکم پاره رژیمی

بادمجانها را شسته و خشک کرده و  از درازا شکاف داده  در سینی فر  کاغذ روغنی گذاشته و رویش بادمجانها را می گذاریم در فر ۲۰۰ درجه قرار داده تا  کبابی شود( ۲۰ دقیقه)

مواد داخلی شکم پاره رژیمی

در تابه گوشت چرخ کرده ریخته تا آب بدهد و آبش  را بکشد روغن مایع را ریخته ( اگر گوشت چربی زیادی دارد نیازی به روغن نیست) سپس پیاز و سیر و فلفل خرد شده را ریخته و خوب هم مینیم تا پژمرده شوند. رب و سس را هم اضافه کرده سپس گوجه فرنگی رنده شده را می ریزیم نمک و فلفل سیاه ریخته ۳-۴ دقیقه بپزد.

بادمجانهای کبابی را از فر در اورده و پوست می کنیم و داخل شکافها مواد گوشتی را ریخته مخلوط رب و آب راروی بادمجانها می ریزیم و گوجه فرنگی برش داده شده را رهم روی بادمجانها قرار می دهیم در فر ۲۰۰ درجه قرار داده تا  زمانی که گوجه فرنگی ها بپزد با پلوی بلغور هم می توانید سرو کنید.

منبع: دکتر سلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *