آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه كوكوی گل كلم رژیمی

گل کلم مانند دیگر سبزیجات هم خانواده آن دارای خواص بسیاری است که از جمله آن می توان به تقویت حافظه اشاره کرد. در این مطلب دستور پخت کوکوی گل کلم را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم كوكو گل كلم رژیمی

گل کلم: 600 گرم
تخم مرغ: 4 الی 5 عدد
پیاز درشت رنده شده: 1 عدد
آرد: 5/1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده:  2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد جوبه:  به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی:  1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه كوكو گل كلم رژیمی

گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .

منبع: بیتوته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *