آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمیکیک و شیرینی

طرز تهیه نان خشک رژیمی

مواد لازم نان خشک رژیمی

جو پرک شده:  4 پیمانه
تخم مرغ بزرک:  2عدد
تخم افتاب گردان:  1 پیمانه
تخم کنجد: 1 پیمانه
تخم کدو:  1/2 پیمانه
اب ولرم:  6 پیمانه
نمک:  1 قاشق چایخوری
روغن:  2 قاشق غذاخوری
کره:  در صورت تمایل

طرز تهیه نان خشک رژیمی

 تمام مواد خشک را با آب و روغن خوب مخلوط نمائید و داخل کیسه ای پلاستیکی به مدت 8  ساعت درون یخچال قرار بگذارید.

کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و موادی که مدت 8 ساعت درون یخچال قرار داده اید را بصورت لایه ای بسیار نازک روی کاغذ روغنی پهن کنید. سینی را درون فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید.

پس از این مدت نان ها را از فر خارج کنید و از کاغذ روغنی جدا نموده و مجدد روی سینی فر قرار دهید. حرارت فر را به 150 درجه سانتیگراد برسانید و به مدت 20 – 30 دقیقه دیگر اجازه دهید نان ها درون فر بمانند تا خوب شکننده و خشک شوند.

پس از مدت زمان لازم و اماده شدن نان ها، انها را از فر خارج کنید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند. میتوانید کمی کره اب شده روی نان ها بزنید تا براق شوند.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *