طرز تهیه نان خشک رژیمی
مواد لازم نان خشک رژیمی
جو پرک شده: 4 پیمانه
تخم مرغ بزرک: 2عدد
تخم افتاب گردان: 1 پیمانه
تخم کنجد: 1 پیمانه
تخم کدو: 1/2 پیمانه
اب ولرم: 6 پیمانه
نمک: 1 قاشق چایخوری
روغن: 2 قاشق غذاخوری
کره: در صورت تمایل
طرز تهیه نان خشک رژیمی
تمام مواد خشک را با آب و روغن خوب مخلوط نمائید و داخل کیسه ای پلاستیکی به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار بگذارید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و موادی که مدت 8 ساعت درون یخچال قرار داده اید را بصورت لایه ای بسیار نازک روی کاغذ روغنی پهن کنید. سینی را درون فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت نان ها را از فر خارج کنید و از کاغذ روغنی جدا نموده و مجدد روی سینی فر قرار دهید. حرارت فر را به 150 درجه سانتیگراد برسانید و به مدت 20 – 30 دقیقه دیگر اجازه دهید نان ها درون فر بمانند تا خوب شکننده و خشک شوند.
پس از مدت زمان لازم و اماده شدن نان ها، انها را از فر خارج کنید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند. میتوانید کمی کره اب شده روی نان ها بزنید تا براق شوند.
منبع: ایران کوک