آشپزیخوراک و خورشسالاد و سسغذای رژیمی

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد

نمک: به میزان لازم

ریحان تازه خرد شده: یک مشت

 نمک:  ۱/۲ قاشق چای خوری

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

برای سس قارچ 

قارچ ورقه ورقه شده: ۲۰۰ گرم

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

مارچوبه: ۶عدد

عصاره سبزیجات: ۱۰۰ میلی لیتر

نمک و فلفل: به میزان لازم

شیر سویا: ۴ قاشق غذاخوری

رزماری تازه: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

فر را از قبل با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.

سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.

اکنون سس قارچ را درست میکنیم.

مارچوبه ها را خرد کرده، با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت ۵-۶ دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن خشک شود.

عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید تا عصاره کاهش یابد، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.

وقتی سیب زمینی ها آماده شدند، اجازه دهید خنک شوند. سپس آن ها را با دقت نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مراقب باشید که پوست سیب زمینی تنوریتان نشکند.

سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی ریخته و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینی ها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.

در این زمان سس قارچ و مارچوبه را دوباره کمی گرم کنید.

در هنگام سرو سس قارچ را روی سیب زمینی تنوری ریخته و نوش جان کنید.

منبع: 7گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *