آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللیغذای رژیمی

طرز تهیه گراتن کدو رژیمی

یک پرس از این غذا در حدود ۴۵۰ گرم است که ۳۹۱.۵ کالری است پروتئین  آن ۱۸.۳۸, چربی۲۰.۸۵ و کربوهیدرات موجود در  آن ۳۵.۶۷ گرم است. این غذا زمان درست کردنش ۱۰ دقیقه است و ۱۵-۲۰ دقیقه هم زمان پخت آن است.این گراتن متفاوت تر  و سالمتر است  سیر هم کدو را خوش طعم تر میکند

 مواد لازم برای تهیه گراتن کدو رژیمی

کدو ۱ عدد ۱۲۰ گرم

پیازچه ۷۵ گرم (۵-۷ عدد)

هویج کوچک ۱ عدد (۸۰ گرم)

شیر ۳/۴ لیوان (۱۵۰ میلی لیتر)

آرد کامل گندم  ۱قاشق (۱۵ گرم)

روغن زیتون ۱ قاشق (۲۰ گرم)

سیر ۲ حبه (۵ گرم)

شوید ۴-۵ عدد (۱۰ گرم)

پنیر پیتزا ۳۰ گرم

نمک و فلفل و جوز هندی

طرز تهیه گراتن کدو رژیمی

فر را در ۲۲۰ درجه را تنظیم میکنیم. پیازچه و شوید را ریز خرد می کنیم. هویج را رنده میکنیم , کدو را گرد برش می زنیم  که قطر آن ۳-۴ میلی متر باشد. پنیر را رنده میکنیم. در تابه نچسب روغن زیتون ریخته  تا گرم شود پیاز و هویج می ریزیم کمی آب ریخته دربش را گذاشته در حرارت متوسط می پزیم تا نرم شود. اکنون سس را آماده میکنیم  در یک قابلمه کوچک نچسب آرد  را تفت داه  مرتب هم زده تا زمانی که رنگش تغییر پیدا کند ( ۳-۴  دقیقه) سپس با کمک هم زن دستی در حالی که هم میزنیم شیر را هم کم کم اضافه میکنیم  سپس نمک, فلفل سیاه و جوز هندی رنده شده را ریخته در حرارت کم ۲-۳ دقیقه می پزیم سس و سبزیجات پخته را مخلوط کرده در ظرف پیرکس چرب شده می ریزیم رویش  نصف پنیر پیتزای رنده شده را می ریزیم رویش کدوها را می چینیم . سیرها را له کرده و با ۱ قاشق روغن زیتون مخلوط کرده با برس روی  کدوها می مالیم ۱۵ دقیقه درفر بماند سپس بقیه پنیرها ر  ریزیم  دوباره در فر می گذاریم تا رویش طلایی شود  از فر در آورده و شویدها را می ریزیم

منبع: دکتر سلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *