آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللیغذای رژیمی

دستور طبخ شلغم کبابی

مواد لازم برای تهیه شلغم کبابی

شلغم = ١٢ عدد
کره = ۴ ق چای خوری
سیر = ١حبه
ترخون خرد شده = ١ ق سوپ خوری (اگر از ترخون خشک استفاده کردید ٢/١ ق س هم کافی است)
جعفری خرد شده = ٣ ق سوپ خوری
نمک = ٢/١ ق چای خوری
فلفل سفید = ٢/١ق چای خوری
آبلیمو = ٢ ق سوپ خوری
روغن زیتون = ١ ق سوپ خوری

طرز تهیه شلغم کبابی

کره را در دمای معمولی اطاق گذاشته تا کمی نرم شود.
بعد کره، سیر خرد شده، ترخون خرد شده، فلفل سفید، نمک و ٢ ق س از جعفری را با هم مخلوط کرده و به کناری می گذاریم.
شلغم ها را پاک می کنیم و به مدت ٣ دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم بعد از آب جوش درمیاریم و در آب یخ می گذاریم (١ الی ٢ دقیقه) بعد شلغم ها را کاملا خشک کرده با چاقو ۴ برش (به شکل به اضافه) نسبتاً عمیق روی آنها ایجاد می کنیم و درون شلغم ها را با مواد مخلوط شده پر می کنیم.
ظرفی را که می خواهیم در فر بگذاریم را با روغن زیتون چرب می کنیم شلغم ها را درون ظرف می گذاریم وظرف را در فر می گذاریم. مدت زمان پخت ٢٠ الی ٣٠ دقیقه می باشد.
۵ دقیقه قبل از اتمام زمان پخت ظرف را از فر درمیاریم آبلیمو را روی شلغم ها می ریزیم، ما بقی جعفری را هم روی شلغم ها می ریزیم و دوباره ظرف را در فر می گذاریم.
این غذا را در فرانسه با نان باگت یا به همراه گوشت کبابی می خورند.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *