آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه ی دلمه رژیمی با سبزیجات

دلمه یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است که به خصوص در فصل بهار و تابستان بیشتر مورد مصرف قرار میگیرد این دلمه سبزیجات درسته زحمت زیادی دارد اما پس از اماده شدن و میل کردن میبینید ارزش این همه زحمت را داشته است. این غذا رنگ و بوی زیبایی به سفره شما میدهد.

مواد لازم براي چهار عدد دلمه سبزیجات

2 ليوان(400 ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد
½ پيمانه هويج رنده شده
¼ پيمانه پياز خرد شده
¾ پيمانه بلغور
3/1 پيمانه كشمش پلويي
4 فلفل دلمه اي كوچك يا دو عدد بزرگ
¾ پيمانه پنير موتزارلا رنده شده
½ پيمانه آب
2 قاشق سوپ خوري خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته

طرز تهیه دلمه سبزیجات

عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت 5 دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقيقه كنار ميگذاريم.

در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.

پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *