آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

طرز تهیه کوکوی عدس رژیمی و کم کالری

کوکو عدس دارای مواد مغذی فوق العاده مهمی است که برای داشتن متابولیسم خوب لازم و ضروری اند. اگر رژیم گرفته اید بدانید که مصرف عدس برایتان مفید خواهد بود. در ادامه طرز تهیه کوکوی عدس را آموزش می دهیم. با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو عدس رژیمی

عدس: 100 گرم
تخم مرغ:  2 عدد
آرد گندم:  2 قاشق غذاخوری
ماست:  2 قاشق غذاخوری
نمک:  1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه:  1 قاشق غذاخوری
زردچوبه:  1 قاشق غذاخوری
دارچین:  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو عدس رژیمی

ابتدا عدس ها را شسته و به مدت یک ساعت خیس نمایید. سپس آن ها را با مقداری آب بپزید.
وقتی عدس پخت آن را در آبکش ریخته و اجازه دهید تا آب عدس جدا و سرد شود. سپس آن را چرخ کنید.
انواع کوکو,طرز تهیه کوکو عدس, نحوه پخت کوکو عدس, درست کردن کوکو عدس

بعد دو قاشق آرد را به عدس اضافه کرده و مخلوط کنید.
بعد دو قاشق ماست، دو عدد تخم مرغ و نمک ریخته و مخلوط می کنیم.

نکته: توجه کنید که ادویه ها را الان اضافه نمی کنیم. چون اضافه کردن ادویه در ابتدای کار موجب پایین آوردن کیفیت کوکوی شما خواهد شد.
سپس مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود. این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود.
در نهایت پس از استراحت دادن مواد کوکو ، ادویه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
مقداری روغن در تابه ریخته و اجازه دهید داغ شود. حرارت را روی متوسط گذاشته و به اندازه یک قاشق از مواد کوکو برداشته و در روغن بریزید.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن ها را برگردانده تا طرف دیگر آن ها هم سرخ شود.
این هم کوکوی آماده شده …
امیدواریم با تهیه این کوکوی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

منبع: آکاایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *