خوراک و خورشغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

دستور طبخ قورمه سبزی کم کالری

امروزه بسیاری از افراد به رژیم های گیاه خواری روی آوردند و غذاهای گیاهی طرفداران بسیاری دارد. در این مقاله یک قورمه سبزی گیاهی را آموزش می دهیم.

امروزه تب غذاهای رژیمی و گیاهی خیلی داغ است برای همین ما امروز طرز تهیه یک غذای گیاهی و خیلی خوشمزه را برای شما قرار داده ایم تا شما آن را در منزل بپزید و از طعم آن لذت ببرید ولی لطمه ای هم به رژیم غذایی تان نخورد.

مواد لازم برای قورمه سبزی گیاهی

لوبیا قرمز: ۱ پیمانه
قارچ خرد شده: ۱ پیمانه
پیاز متوسط: ۱ عدد
سبزی قورمه پاک شده: ۱ کیلوگرم
روغن زیتون: ۸ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۴ قاشق غذا خوری
دارچین ، زعفران:  ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه قورمه سبزی گیاهی

لوبیا قرمز را بپزید و آب آن را خالی کنید.
مجددا در قابلمه لوبیا ها ۲ لیوان آب بریزید و اجازه بدهید آب به جوش بیاید.
سپس سبزی قورمه ، پیاز و قارچ را خرد نمایید و به لوبیاها اضافه کنید ، شعله را کم کنید و نمک ، فلفل و ادویه جات به جز زعفران را به خورش قورمه سبزی تان اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به آرامی بپزد.
پس از پخت کامل خورش تان، لیمو عمانی و زعفران را به غذا اضافه کنید و آن را هم بزنید.
سپس روغن زیتون را روی خورش بریزید و حرارت را کم کنید تا خورش قورمه سبزی گیاهی جا بیافتد.

منبع: مجله پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *