طرز تهیه سس فرانسوی رژیمی
اگر جزو افرادی هستید که به خاطر رژیم غذایی و یا دلایل خاص خود، خودتان را از خوردن انواع سسها منع کرده اید می توانید با تهیه ی این سس سرکه مخصوص از خوردن سالاد و یا خوراکهایی که نیاز به سس دارند لذت ببرید…
مواد لازم
آب: 1/2 لیوان
سرکه قرمز یا سفید: 1/2 لیوان
شکر: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
جعفری: مقداری
طرز تهیه
آب، سرکه، شکر، پودر سیر و نمک را باهم مخلوط کنید سپس جعفری خرد شده را به سس اضافه نمائید.
سس را درون کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
پس از این مدت زمان سس قابل استفاده است، این سس مناسب برای انواع سالاد، کباب و ماهی میباشد.
منبع: ایران کوک