آشپزیسالاد و سسغذای رژیمی

طرز تهیه سس فرانسوی رژیمی

اگر جزو افرادی هستید که به خاطر رژیم غذایی و یا دلایل خاص خود، خودتان را از خوردن انواع سسها منع کرده اید می توانید با تهیه ی این سس سرکه مخصوص از خوردن سالاد و یا خوراکهایی که نیاز به سس دارند لذت ببرید…

مواد لازم

آب: 1/2 لیوان

سرکه قرمز یا سفید: 1/2 لیوان

شکر: 1 قاشق چایخوری

نمک: 1 قاشق چایخوری

پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری

جعفری: مقداری

طرز تهیه

آب، سرکه، شکر، پودر سیر و نمک را باهم مخلوط کنید سپس جعفری خرد شده را به سس اضافه نمائید.

سس را درون کاسه ای بریزید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

پس از این مدت زمان سس قابل استفاده است، این سس مناسب برای انواع سالاد، کباب و ماهی میباشد.

منبع: ایران کوک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *