آشپزیغذای ایرانی و محلیغذای رژیمی

کوفته لوبیا سبز یک غذای رژیمی

این غذا گزینه خوبی برای افراد گیاهخوار یا کسانی است که رژیم های مصرف گوشت دارند. سبزیجات به کار رفته در این غذا طعم مطبوع و تازه ای به کوفته می دهد و آن را تبدیل به غذایی سالم و مغذی می کند.

مواد لازم (برای ۲۰ عدد کوفته)

لوبیا سبز ۳۰۰ گرم
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر نان باگت ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر پارمزان در صورت تمایل مقداری

طرز تهیه

لوبیا سبز را با کمی آب روی حرارت بگذارید یا بخار پز کنید. پس از آن که نرم شد، آن را در میکسر ریخته و به خوبی له کنید. گردوهای ریز خرد شده را هم به لوبیا اضافه کرده و میکس کنید تا کرمی نرم به دست آید. پس از آن، زرشک را به لوبیا اضافه کرده و پودر نان و تخم مرغ را با آنها مخلوط کنید. اگر مخلوط به اندازه کافی قوام نداشت، پودر نان خشک یا آرد نخودچی اضافه کنید. در آخر در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دستتان گلوله کنید. در ظرف دیگری کمی روغن بریزید و اجازه بدید داغ شود. بهتر است ارتفاع روغن در ظرف به یک بند انگشت برسد. گلوله ها را یکی یکی در روغن بگذارید و هر از گاهی غلت دهید تا سمت دیگرشان هم سرخ شود. سپس آن را روی دستمال آشپزخانه گذاشته، روغن اضافی اش را بگیرید و میل کنید. می توانید برای این کوفته ها، سس قرمز درست کنید. به این شیوه که یکی دو حبه سیر له شده را در روغن تفت داده و بعد، دو قاشق رب به آن اضافه کنید. رب را در روغن با نمک و فلفل سیاه سرخ کنید و نصف استکان آب روی آن ریخته، اجازه دهید روی شعله تند، غلیظ شود. این سس را روی کوفته ها بریزید.

منبع: پرشین پرشیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *