آشپزیخوراک و خورشغذای رژیمی

طرز تهیه خورش رژیمی گل کلم

خورش گل کلم با لپه، یک غذای گیاهی است. گل کلم دارای خواص بسیار زیادی است و بهتر است این گیاه مفید را در برنامه غذایی خود قرار دهیم. با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

هویج متوسط خرد شده: ۲عدد

پیاز خرد شده: یک عدد متوسط

زنجبیل: نصف قاشق مرباخوری

پودرکاری: نصف قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به میزان کافی

آب سبزیجات: ۲و نیم پیمانه

گل کلم یک بوته خرد شده: یک عدد متوسط

گشنیز خرد شده تازه: نصف پیمانه

ماست کم چرب: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه

روغن را در قابلمه ای، کمی گرم کنید.

هویج و پیاز را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه بپزد تا نرم و کمی طلایی شود.

زنجبیل، پودر کاری، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

آب سبزیجات را اضافه کنید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را کم و گل کلم را اضافه کنید.

در قابلمه را بگذارید تا مواد با حرارت متوسط بپزد.

قبل از سرو، گشنیز خرد شده و ماست را اضافه کنید و هم بزنید سپس با نان یا برنج سرو کنید.

منبع: پرشین پرشیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *