سوپ تخم کتان و عدس رژیمی
افزودن دانههای تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش میشود، از طرفی این دانهها سبب کنترل وزن شده و پیشگیریکننده از سرطان نیز میباشند. عدسها در مقایسه با دیگر حبوبات خشك، سریعتر و راحتتر پخته میشوند.آنها سریع طعمهای عالی را از دیگر غذاها و چاشنیها به خود جذب میكنند و ارزش غذایی بالایی دارند و در تمام طول سال در دسترس هستند. امروز سوپ رژیمی و مقوی با تخم کتان و عدس آماده کرده ایم امیدوارم لذت ببرید. با عطارباشی همراه باشید.
مواد لازم: (تعداد 10 کاسه سوپ خوری)
¼ فنجان کره
1 عدد پیاز خُرد شده
1 عدد هویج خرُد شده
1 عدد کرفس خُرد شده
½ فلفل سبز خُرد شده
5 فنجان آب جوش
3/1 فنجان تعم دهنده سوپ مرغ
2 قاشق چای خوری سیر رنده شده
1 عدد برگ بو
2 قاشق چای خوری سس بالزامیک
3/1 فنجان عدس آب کش شده
3/1 فنجان پاستا
1 قاشق چای خوری شکر دانه ریز
3/1 فنجان تخم کتان بو داده
طرز تهیه
در ظرفی روی شعله ملایم کره را آب کنید. سپس پیاز، هویج، کرفس و فلفل سبز را اضافه کنید. به مدت 20 دقیقه بگذارید بماند، مخلوط را هم بزنید. آب جوش، طعم دهنده سوپ، سیر رنده شده، برگ بو، سس بالزامیک، عدس و پاستا را اضافه کنید و هم بزنید. تا یک ساعت روی شعله ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید. گاهی مخلوط کنید تا زمانی که عدس نرم شود. شکر و تخم کتان بوداده را اضافه کنید. بهم بزنید و سوپ شما آماده سرو می باشد.
منبع: oabab.net