آشپزیپیش غذا و دسرغذای رژیمی

طرز تهیه سیب زمینی فرانسوی کم کالری!

به دلیل اینکه سیب زمینی سرخ کرده در روغن سرخ می شود، معمولاً حاوی مقدار زیادی روغن است (اغلب چربی های اشباع شده) و همچنین برخی مواد افزودنی به سیب زمینی هم دارای چربی می باشند و به همین دلیل، این خوراک برای سلامتی زیانبار است. به علاوه برخی محققین معتقدند که حرارت بالایی که سیب زمینی در آن سرخ می شود خطرناک است. اما در اینجا به دلیل سرخ نکردن و روغن بسیار اندکی که استفاده می کنیم ضررهای احتمالی آن را حذف کرده ایم. با عطارباشی همراه باشید.

مواد لازم

سیب زمینی خلال شده : 1 کیلو و 300 گرم

روغن : به مقدار لازم

سیر خرد شده : 8 حبه

جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان رنده شده : 2 قاشق غذاخوری

کره : 2 قاشق غذاخوری

نمک : 4/3 قاشق چای خوری

روغن گیاهی : 4 قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا فر را روی دمای 400  درجه قرار دهید تا گرم شود. سیب زمینی، نمک و روغن گیاهی را در پلاستیک بریزید و مخلوط کنید تا تمام مواد با هم آغشته شود. سیب زمینی های طعم دار را روی سینی فر که قبلا با روغن چرب شده بچینید. سپس سینی حاوی سیب زمینی را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. سیب زمینی ها را برگردانید و دوباره برای 20 دقیقه در فر بگذارید. کره و سیر را در ماهیتابه نچسب بریزید و برای دو دقیقه تفت دهید. باید در طول پخت مرتب هم بزنید. سیب زمینی ها، جعفری خرد شده و پنیر پارمسان را به ماهی تابه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سیب زمینیفرانسوی آماده سرو است.

منبع: آکا ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *