کیک نخود

طرز تهیه کیک نخود، گیاهی

در این دستور کیک به جای کره از روغن نارگیل استفاده کرده ایم تا سالم و رژیمی باشد. البته اجباری در این کار نیست اگر دوست ندارید همان کره مصرف کنید. اگر خودمان رژیمی نیستیم دوستانی داریم که با احتیاط غذا می خورند پس چه خوب است که کمی به فکر آن ها باشیم و اگر دعوتشان کردیم این دستور را به کار ببریم.

دستور این کیک خیلی آسان است. چون بیشتر مواد را در غذاساز می ریزید و مخلوط می کنید.سپس چیپس های کاکائویی و آرد را اضافه کرده هم می زنید و داخل فر قرار می دهید تا آماده شود. به همین سادگی. و وقتی از فر بیرون می آورید کیک نرم، چسبناک، مغذی و پر از پروتئین دارید که طعمش فوق العاده است. می توانید این کیک ها را هنگام صبحانه، نهار، شام یا حتی به عنوان دسر میل کنید.

مواد لازم:

۱ عدد کنسرو نخود

½ فنجان روغن نارگیل

¾ فنجان شکر قهوه ای

۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل

½ قاشق چای خوری بکینگ پودر

½ قاشق چای خوری نمک

¾ فنجان آرد

½ فنجان چیپس کاکائویی

طرز تهیه:

فر را روی ۳۵۰ درجه گرم کنید و آماده درست کردن کیک فانتزی خود شوید.

آب نخود ها را جدا کنید و در غذاساز بریزید. ۳ قاشق از آب نخود را کنار بگذارید. یکی از دلایلی که این کیک خیلی خوب در می آید این است که آب نخود مثل تخم مرغ عمل می کند. بنابراین وقتی نخودها را آب کشی کردید آب نخود را دور نریزید.

cake-2

روغن نارگیل، شکر قهوه ای، نمک، بکینگ پودر و وانیل را به نخودها اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید. بگذارید آنقدر هم بخورد تا نخودها کاملا نرم شده و همه مواد خوب با هم ترکیب شود. شاید مواد کمی دانه دانه شود ولی جای نگرانی نیست.

cake-3v

مواد را داخل ظرفی بریزید و آرد و چیپس کاکائویی را به آن اضافه کنید. مواد خوب هم بزنید.

cake-4

قالب کیک را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.

کیک نخود

قالب کیک را داخل فر که از قبل گرم کرده اید به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید. پس از این که کیک کاملا آماده شد آن را از فر بیرون بیاورید و قبل از برش بگذارید سرد شود.

منبع: بدونیم


نویسنده مطلب:




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *