املت بادمجان

طرز تهیه املت رژیمی بادمجان

اگر به دنبال یک غذای رژیمی ساده و بدون دردسر هستید این املت بادمجان بدون روغن رژیمی را از دست ندهید. می توانید در روزهای کاری بادمجان را از قبل آماده کرده و فقط کار تخم مرغ زدن آن را برای موقع سرو غذا بگذارید.

مواد لازم

زعفران (آب كرده): ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
بادمجان (درشت): ۲ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا بادمجانها را شسته و روی گاز یا داخل فر كاملا كباب كنید تا پوست آنها بسوزد.سپس آنها را زیر شیر آب سرد گرفته و پوستشان را كاملا بردارید تا فقط بادمجان باقی بماند .
۲- بادمجان را داخل ظرف نسوزی قرار داده و از قسمت سر در دست بگیرید و بدنه آن را با چنگال كاملا باز كنید.
۳- تابه ای را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند و بعد به آن نمك،فلفل،زعفران و ادویه دلخواه را اضافه كنید .
۴- سپس تخم مرغها را روی بادمجانها بریزید و آن را به مدت 10 دقیقه داخل فری كه از قبل گرم شده است قرار دهید.

املت بادمجان

سایر نکات

1)در صورت تمایل مقداری پنیر فتا هم روی تخم مرغ ها بدهید.
2)میتوانید از آبلیمو یا رب گوجه فرنگی هم داخل تخم مرغها استفاده كنید.
3)در صورتی كه دسترسی به فر ندارید بادمجان را روی شعله گاز حاضر كنید و روی ظرف دمكنی قرار دهید تا روی آن هم كاملا بپزد.
4)در صورت تمایل مقداری گوجه فرنگی را كبابی كرده و داخل بادمجان بگذارید و بعد رویش تخم مرغ بریزید.

منبع: سوران


نویسنده مطلب:




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *