آشپزیسوپ و آشغذای رژیمی

طرز تهیه سوپ پنیر رژیمی

اگر به دنیال یک سوپ بی نظیر هستید ما به شما سوپ پنیر را معرفی می کنیم. این سوپ بسیار ساده و خوشمزه و در عین حال کالری سوز است . با عطارباشی همراه شوید …

مواد لازم برای سوپ پنیر

 کره یا مارگارین: یک چهارم فنجان

 پیاز خرد شده: ۱ عدد

 آرد همه کاره: یک چهارم فنجان

 شیر غلیظ شده: ۳۴۰ گرم

عصاره مرغ: ۴ فنجان

کلم بروکلی: ۳۹۰ گرم

فلفل: نصف قاشق چایخوری

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

پنیر پرورده: ۲۲۵ گرم

پنیر چدار خرد شده: یک و نیم فنجان (مقدار کمی هم برای تزیین)

پنیر پارمیسان خرد شده: ۱ فنجان

طرز تهیه سوپ پنیر

مقداری روغن در یک آرام پز اسپری کنید.

حالا یک قابلمه برداشته روی حرارت بالا بگذارید و کره را داخل آن گرم کنید.

پیاز را به آن اضافه کرده و گاهی هم بزنید.

حالا آرد را اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید و هم زدن را فراموش نکنید.

حالا به آرامی شیر را اضافه کرده و مخلوط را با هم زدن یک دست کنید.

این مخلوط را به آرام پز منتقل کرده و آب مرغ، بروکلی، فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.

درب آرام پز را گذاشته و آن را روی حرارت کم قرار بدهید و ۴ ساعت صبر کنید.

بعد از این مدت درب ظرف را برداشته و پنیر پرورده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا زمانی که ذوب شود.

بعد پنیر چدار و پارمیسان را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ذوب شوند.

هنگام سرو مقداری پنیر چدار روی سوپ بپاشید.

منبع: 7گنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *