طرز تهیه سوپ پنیر رژیمی
اگر به دنیال یک سوپ بی نظیر هستید ما به شما سوپ پنیر را معرفی می کنیم. این سوپ بسیار ساده و خوشمزه و در عین حال کالری سوز است . با عطارباشی همراه شوید …
مواد لازم برای سوپ پنیر
کره یا مارگارین: یک چهارم فنجان
پیاز خرد شده: ۱ عدد
آرد همه کاره: یک چهارم فنجان
شیر غلیظ شده: ۳۴۰ گرم
عصاره مرغ: ۴ فنجان
کلم بروکلی: ۳۹۰ گرم
فلفل: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر پرورده: ۲۲۵ گرم
پنیر چدار خرد شده: یک و نیم فنجان (مقدار کمی هم برای تزیین)
پنیر پارمیسان خرد شده: ۱ فنجان
طرز تهیه سوپ پنیر
مقداری روغن در یک آرام پز اسپری کنید.
حالا یک قابلمه برداشته روی حرارت بالا بگذارید و کره را داخل آن گرم کنید.
پیاز را به آن اضافه کرده و گاهی هم بزنید.
حالا آرد را اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید و هم زدن را فراموش نکنید.
حالا به آرامی شیر را اضافه کرده و مخلوط را با هم زدن یک دست کنید.
این مخلوط را به آرام پز منتقل کرده و آب مرغ، بروکلی، فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.
درب آرام پز را گذاشته و آن را روی حرارت کم قرار بدهید و ۴ ساعت صبر کنید.
بعد از این مدت درب ظرف را برداشته و پنیر پرورده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا زمانی که ذوب شود.
بعد پنیر چدار و پارمیسان را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ذوب شوند.
هنگام سرو مقداری پنیر چدار روی سوپ بپاشید.
منبع: 7گنج